Chem-Dry Alfa is gevestigd in:

 

Gouda,

Tel. 0800-0348 (gratis)

Email: info.chemdryalfa.nl

PVC Vloeren Reinigen en Beschermen

PVC vloeren Reinigen

Een PVC vloer heeft een hoge slijtvastheid, verandert niet bij temperatuurverschillen, is geluiddempend en is gemakkelijk in (dagelijks) onderhoud. Maar geen enkele vloer is 100% onderhoudsvrij. Daarom is er ook periodiek onderhoud van uw PVC vloer nodig door een specialist om de vloer in goede conditie te houden.

Voor het specialistisch reinigen van PVC vloeren kunt u bij ons terecht. PVC vloeren worden in de loop van de tijd vaak vettig en krijgen last van zichtbaar hardnekkig vuil. Met onze machines en de juiste producten wordt de vloer weer mooi schoon gemaakt.

Periodiek onderhoud van PVC vloeren

Standaard zijn PVC vloeren normaal gesproken voorzien van een polyurethaan (PU) beschermlaag. Bij onderhoud kunnen wij als het nodig is een nieuwe of extra laag PU aanbrengen, zodat de vloer weer goed beschermd is tegen vocht en beschadigingen. 

PVC vloeren beschermen

Soms is normaal onderhoud niet voldoende, bijvoorbeeld bij slijtage of glansverschillen van de PVC vloer. Maar het kan ook zijn dat de vloer als hij nieuw gelegd is moet worden voorzien van een andere 2 componenten coating. Wij doen dit, als preferred applicator, met de producten van Dr. Schutz.

De producten van Dr. Schutz bieden de volgende mogelijkheden:

•             PU protector, een twee componenten finish-laag die 6 keer sterker is dan een traditionele waslaag.

•             PU anticolor, een laag die beschermd tegen kleurverandering als gevolg van chemicaliën, zoals haarverf, desinfecteringsmiddelen en weekmakers in rubberen banden die zonder deze laag vlekken veroorzaken.

 

Chem-Dry Alfa behandelt PVC vloeren voor zowel bedrijven als particulieren.
Bel gratis 0800-0348 voor meer informatie over ons bedrijf.

 Of vul onderstaand contactformulier in voor een gratis vrijblijvende 

offerte of Demonstratie!

PVC vloer Reinigen

* = verplicht
Onze klanten beoordelen Chem-Dry Alfa gemiddeld met een 9,3 op basis van 64 beoordelingen.