Chem-Dry Alfa is werkzaam in de provincie Utrecht en Zuid-Holland

 

Telefoon 0800-0348 (gratis)

Mail: Info@chemdryalfa.nl

Tapijt reinigen particulieren

Bepalend voor uw interieur

Tapijt geeft een specifieke en warme uitstraling aan uw interieur. Vaak heeft u specifiek voor een bepaalde structuur of kleur gekozen om aan te sluiten bij uw interieur. Om de uitstraling en kwaliteit te behouden dient het tapijt goed onderhouden en regelmatig gereinigd te worden. Met stofzuigen alleen redt u dat niet. De reinigingsmethode van Chem-Dry Alfa is dan de uitkomst. Uw vloerbedekking wordt snel, diep en vakkundig schoon gemaakt.

Pluspunten specialistische tapijtreiniging

Tapijt dat regelmatig wordt gereinigd behoud niet alleen zijn warme luxe uitstraling, maar het gaat langer mee. Vuil, en dan met name zand, zorgt voor snellere slijtage en dat is zonde van uw aankoop. Bovendien verbetert deze intensieve reiniging van het tapijt de luchtkwaliteit in uw huis. Bewoners met gevoelige luchtwegen voelen zich er beter bij!

Voordelen voor u

De voordelen voor u en uw tapijt van onze professionele reiniging merkt u uiteraard het best in de praktijk. Naast kwaliteit kiest u met een reiniging door Chem-Dry Alfa ook voor een stukje zekerheid en gemak. Onze voordelen voor u laten zich als volgt opsommen:

  • We gebruiken zoveel mogelijk duurzame en milieuvriendelijke middelen.

  • Uw tapijt is binnen één tot twee uur weer droog. De ruimte is dus snel weer te gebruiken.

  • We laten geen vuilaantrekkend residu achter in het tapijt. Hierdoor blijft vervuiling langer uit.

  • De ruimte hoeft niet helemaal leeg gemaakt te worden, dus voor u weinig overlast.

  • We helpen met het verplaatsen van kleine meubelstukken.

  • We komen op het tijdstip dat u het uitkomt.

Chem-Dry Alfa reinigt Tapijt voor zowel bedrijven als particulieren

Bel: 0800-0348 (gratis)  mail: Info@chemdryalfa.nl voor meer informatie over ons bedrijf. Of vul onderstaand contactformulier in voor een gratis vrijblijvende offerte of Demonstratie!

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw vraag. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.

* = verplicht