Chem-Dry Alfa is werkzaam in de provincie Utrecht en Zuid-Holland

 

Telefoon 0800-0348 (gratis)

Mail: Info@chemdryalfa.nl

Marmer polijsten

Het belang van Natuursteen onderhoud

Een vloer van natuursteen is een lust voor het oog. Natuurstenen tegels zijn in vele variaties verkrijgbaar en hebben een luxueuze uitstraling. Marmer wordt al sinds de oudheid gebruikt voor vloeren, trappen, wanden, wastafels en gevels. Marmer neemt snel vloeistoffen op en het is van belang om dit snel te reinigen zodat er geen vlekken ontstaan. Het reinigen en onderhouden van marmer en travertin en hardsteen vloeren is specialistisch werk.

Specialisten van Chem-Dry Alfa

Wij kunnen ook een oplossing bieden als marmer en travertin vloeren dof zijn geworden of als er duidelijke looppaden zichtbaar zijn. De specialisten van Chem-Dry Alfa gaan uiterst zorgvuldig te werk en hebben alle kennis en middelen in huis om uw natuursteen vloer weer mooi egaal te maken en de luxueuze uitstraling terug te geven.

Reinigen en polijsten

Het reinigen en polijsten gaat in diverse stappen. Hoe meer stappen hoe meer de vloer gaat glanzen. Dit proces wordt met de klant afgestemd. 

Juiste onderhoudsadvies

Bij alle bovengenoemde vloeren komen we graag langs om na te gaan wat we voor u kunnen betekenen en daarbij een juist onderhoudsadvies te geven. We nemen de diverse mogelijkheden met u door en kunnen een op maat gemaakt plan voor u opstellen.

 

Bel 0800-0348 (gratis)  Mail: Info@chemdryalfa.nl voor meer informatie over ons bedrijf. Of vul onderstaand contactformulier in voor een gratis vrijblijvende offerte of Demonstratie!

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw vraag. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.

* = verplicht