Chem-Dry Alfa is werkzaam in de provincie Utrecht en Zuid-Holland

 

Telefoon 0800-0348 (gratis)

Mail: Info@chemdryalfa.nl

Linoleum vloer reinigen

Elastische vloeren levensverlengend behandelen 

Linoleum en Marmoleum worden ook wel elastische vloeren genoemd. Het is een vloerbedekking die je vaak in scholen, ziekenhuizen en openbare gebouwen terug ziet. Linoleum lijkt een hele eenvoudige vloer, maar toch heeft linoleum specifieke aandacht nodig op het gebied van reinigen.
Wij van Chem-Dry Alfa weten hoe wij linoleum vloeren moeten reinigen. Inmiddels hebben wij al meer dan 25 jaar kennis op het gebied van vloerbedekkingen reinigen. Door uw linoleum vloer op de juiste manier te behandelen, zal uw vloer langer mee gaan.

Linoleum / marmoleum reinigen en beschermen

Linoleum vloeren vragen arbeidsintensief onderhoud, en wanneer dit niet goed wordt uitgevoerd zijn de gevolgen groot. U kunt denken aan het niet meer kunnen herstellen van de linoleum vloer, het verlies van de kleur en beschadigde toplagen. Daarom is het reinigen van de linoleum vloer erg belangrijk en brengt de nodige kosten met zich mee. Het kan dan ook handig zijn om gebruik te maken van een vakman. Wij zijn het juiste bedrijf om u te helpen. Wij zorgen ervoor dat uw linoleum vloer nauwkeurig wordt gereinigd en er weer als nieuw uit ziet.

De stappen van Linoleum/Marmoleum vloeren reinigen

Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij komen langs om naar uw linoleum vloer te kijken en te beoordelen hoe deze vloer moeten worden gereinigd. Het ligt aan de linoleum vloer hoe deze moet worden gereinigd. Het strippen en opnieuw in de was zetten van linoleum vloeren is specialistisch en vraagt nauwkeurig werken met geschikte producten. Wij beschikken over de juiste producten om uw linoleum vloer te reinigen. Wij zorgen ervoor dat uw linoleum vloer nauwkeurig wordt onderhouden en er weer als nieuw uit ziet.

Milieuvriendelijke producten

Chem-Dry Alfa werkt met reinigingsproducten en coatings zonder gevarenlabels, dit is beter voor de verwerker, het binnenklimaat en volledig biologisch afbreekbaar voor het milieu.
 

Bel 0800-0348 (gratis)  Mail: Info@chemdryalfa.nl voor meer informatie over ons bedrijf. Of vul onderstaand contactformulier in voor een gratis vrijblijvende offerte of Demonstratie!

 

linoleum renovatie

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw vraag. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.

* = verplicht