Chem-Dry Alfa is gevestigd in:

 

Gouda,

Tel. 0800-0348 (gratis)

 

Alphen aan den Rijn,

Tel. 0800-0348 (gratis)

Een greep uit onze klantbeoordelingen

Dit is slechts een greep uit onze klantbeoordelingen, Aan de linkerkant van de website kunt u op de link van klantenvertellen.nl klikken om al onze reviews te bekijken.

 

Ton uit: Zoetermeer

05-10-2017

9,3

Ik beoordeel als: Consument

Waar kent u ons van? Mond tot mond reclame

Ervaring:
Correct en professioneel werk afgeleverd. Prijs kwaliteit is OK.

Aanbeveling: ja

Totaal oordeel9

Snelheid/Levertijd9

Resultaat9

Informatie voorziening9

Afspraak nakomen10

Kennis & vakmanschap10

Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)9

Personeel10

Prijs / Kwaliteit verhouding9

Communicatie9

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Annemarie uit: Amersfoort

14-05-2017

10

Ik beoordeel als: Consument

Waar kent u ons van? Internet

Ervaring:
Wij zagen er best tegenop om de vloer schoon te laten maken. Alle meubels tijdelijk verhuizen.
Maar het was nodig en de positieve recensies over Jeroen hielpen ons over de drempel.
Het bleek in de praktijk heel erg mee te vallen.
Jeroen is zelf erg behulpzaam en werkt rustig door.
In enkele uren was ons hele appartement klaar.
Onze vloer is mooi opgeknapt van de schoonmaakbeurt.
De verkleuring door het zonlicht is gebleven, maar verder is de vloer prachtig schoon geworden.
Jeroen, hartelijk dank en veel succes verder.

Aanbeveling: ja

Totaal oordeel10

Snelheid/Levertijd10

Resultaat10

Informatie voorziening10

Afspraak nakomen10

Kennis & vakmanschap10

Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)10

Personeel10

Prijs / Kwaliteit verhouding10

Communicatie10

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Thelma uit: Groot Ammers

05-04-2017

9,4

Ik beoordeel als: Consument

Waar kent u ons van? Internet

Ervaring:
Super service. Wij zijn dik tevreden. Snel werk, goed resultaat en vriendelijk. Wij houden jullie in gedachten!

Aanbeveling: ja

Totaal oordeel9

Snelheid/Levertijd9

Resultaat10

Informatie voorziening9

Afspraak nakomen10

Kennis & vakmanschap10

Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)9

Personeel9

Prijs / Kwaliteit verhouding9

Communicatie10

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gerda uit: Houten

15-03-2017

10

Ik beoordeel als: Consument

Waar kent u ons van? Internet

Ervaring:
Deze week is onze grindvloer zeer vakkundig gereinigd door Jeroen. Zelfs de hoekjes werden apart meegenomen. Wij zijn dan ook heel tevreden. We kunnen dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen. Jeroen: bedankt.

Aanbeveling: ja

Totaal oordeel10

Snelheid/Levertijd10

Resultaat10

Informatie voorziening10

Afspraak nakomen10

Kennis & vakmanschap10

Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)10

Personeel10

Prijs / Kwaliteit verhouding10

Communicatie10

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marianne uit: Spijkenisse

28-01-2017

10

Ik beoordeel als: Consument

Waar kent u ons van? Internet

Ervaring:
Wij kunnen niet anders zeggen als prima. Jeroen heeft snel en schoon gewerkt, geen rommel achter gelaten en nog even handmatig de hoekjes na gelopen. Het resultaat is dat onze vloer weer als nieuw is. Een echte aanrader.

Aanbeveling: ja

Totaal oordeel10

Snelheid/Levertijd10

Resultaat10

Informatie voorziening10

Afspraak nakomen10

Kennis & vakmanschap10

Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)10

Personeel10

Prijs / Kwaliteit verhouding10

Communicatie10

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Peter uit: Benthuizen

24-08-2016

Ik beoordeel als: Consument

Waar kent u ons van? Internet

Ervaring:
Het ziet er wellicht "raar" uit om alle punten met een 10 te beoordelen, maar dit is ChemDry echt waard.
Komen afspraken zeer goed na werken zéér gedreven en zéér nauwkeurig. Na gedane arbeid laten ze geen "rommel" achter. Helemaal TOP!

Aanbeveling: ja

Totaal oordeel10

Snelheid/Levertijd10

Resultaat10

Informatie voorziening10

Afspraak nakomen10

Kennis & vakmanschap10

Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)10

Personeel10

Prijs / Kwaliteit verhouding10

Communicatie10

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

John uit: Bodegraven

31-03-2016
9,2

Ik beoordeel als: Consument

Waar kent u ons van? Anders

Ervaring:
Alles prima geregeld, vloerkleed en bankstel zien er weer keurig uit en kunnen weer jaren mee.

Aanbeveling: ja

Totaal oordeel9
Snelheid/Levertijd9
Resultaat10
Informatie voorziening9
Afspraak nakomen10
Kennis & vakmanschap9
Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)9
Personeel9
Prijs / Kwaliteit verhouding9
Communicatie9

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Judith

20-01-2016
9,0

Ik beoordeel als: Consument

Waar kent u ons van? Internet

Ervaring:
De "witte" voegen van onze tegelvloer zijn weer wit! Helemaal fijn en zo'n snelle service. In een ochtend ziet de woonkamer er weer super uit.

Aanbeveling: ja

Totaal oordeel9
Snelheid/Levertijd9
Resultaat9
Informatie voorziening9
Afspraak nakomen9
Kennis & vakmanschap9
Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)9
Personeel9
Prijs / Kwaliteit verhouding9
Communicatie9

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Bas uit: Zoetermeer

04-12-2015
10

Ik beoordeel als: Consument

Waar kent u ons van? Internet

Ervaring:
Nadat ik Chem Dry had gevonden op internet werd ik volgens afspraak dezelfde dag teruggebeld door Jeroen Kastelein. Met hem een afspraak gemaakt om onze 13 jaar oude epoxy grindvloer te reinigen. En daar hebben wij geen spijt van. Echt een fantastisch resultaat tegen een schappelijke prijs. De vloer weer als nieuw. Jeroen een geweldig aardige kerel met verstand van zaken en mooie apparatuur. Geen spettertje tegen de muren. Dit gaan we om de 2 jaar doen. Jeroen, bedankt voor je professionalteit en opleveren van een praktisch nieuwe vloer!

Aanbeveling: ja

Totaal oordeel10
Snelheid/Levertijd10
Resultaat10
Informatie voorziening10
Afspraak nakomen10
Kennis & vakmanschap10
Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)10
Personeel10
Prijs / Kwaliteit verhouding10
Communicatie10

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Lianne uit: Bodegraven

13-10-2015
8,0

Ik beoordeel als: Consument

Waar kent u ons van? Anders

Ervaring:
Zeer tevreden meubels weer als nieuw

Aanbeveling: ja

Totaal oordeel8
Snelheid/Levertijd8
Resultaat8
Informatie voorziening8
Afspraak nakomen8
Kennis & vakmanschap8
Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)8
Personeel8
Prijs / Kwaliteit verhouding8
Communicatie8

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
M. uit: Maarssen
 
09-10-2015
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Totaal oordeel8
Snelheid/Levertijd8
Resultaat9
Informatie voorziening9
Afspraak nakomen9
Kennis & vakmanschap9
Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)9
Personeel9
Prijs / Kwaliteit verhouding8
Communicatie9

Aanbeveling: ja
Ik beoordeel als: Consument
Waar kent u ons van? Anders
Ervaring:
Onze 8 jaar oude (lichtbgroene)bank ziet er weer als nieuw uit. Alle vlekken zijn eruit en de kleur is weer hetzelfde als die van de kleurstaal. Fantastisch! 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rina uit: Nieuwerkerk aan den Ijsel
 
16-06-2015
10,0
Ja, ik beveel dit aan

Totaal oordeel10
Snelheid/Levertijd10
Resultaat10
Informatie voorziening10
Afspraak nakomen10
Kennis & vakmanschap10
Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)10
Personeel10
Prijs / Kwaliteit verhouding10
Communicatie10

Aanbeveling: ja
Ik beoordeel als: Consument
Waar kent u ons van? Internet
Ervaring:
Goede vakman, vriendelijk, werkt alsof het voor hemzelf is en is net zo blij als ik, als blijkt dat de vuile loop volledig verdwijnt na de schoonmaakbeurt. Ik wilde nieuwe vloerbedekking nemen en las over dit bedrijf: ik vond het het proberen waard. En wat bleek: na 15 jaar leek de vloerbedekking versleten, maar na de schoonmaakbeurt is het weer als nieuw. (Bonaparte, Chinchilla).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Patricia uit: Leiden
 
14-05-2015
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Totaal oordeel9
Snelheid/Levertijd9
Resultaat9
Informatie voorziening9
Afspraak nakomen9
Kennis & vakmanschap9
Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)9
Personeel9
Prijs / Kwaliteit verhouding9
Communicatie9

Aanbeveling: ja
Ik beoordeel als: Bedrijf
Waar kent u ons van? Google advertentie
Ervaring:
Afgelopen maandag is bij ons in het psychiatrisch inloophuis de linoleumvloer van 3,5 jaar oud gereinigd.
Ik wil jullie hierbij bedankten voor het vakwerk en het topresultaat!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
R uit: Driebruggen
 
13-04-2015
7,9
Ja, ik beveel dit aan

Totaal oordeel8
Snelheid/Levertijd8
Resultaat8
Informatie voorziening8
Afspraak nakomen8
Kennis & vakmanschap8
Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)8
Personeel8
Prijs / Kwaliteit verhouding7
Communicatie8

Aanbeveling: ja
Ik beoordeel als: Consument
Waar kent u ons van? Mond tot mond reclame
Ervaring:
Goed werktempo geen halve maatregelen, keurig binnen afgesproken tijd het kamertapijt schoon gemaakt.
Hulp bij zware meubels terug zetten was goed.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
John uit: Gouda
 
13-04-2015
9,2
Ja, ik beveel dit aan

Totaal oordeel9
Snelheid/Levertijd10
Resultaat10
Informatie voorziening8
Afspraak nakomen9
Kennis & vakmanschap9
Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)9
Personeel9
Prijs / Kwaliteit verhouding9
Communicatie10

Aanbeveling: ja
Ik beoordeel als: Consument
Waar kent u ons van? Google advertentie
Ervaring:
Onze Mosa tegelvloer met voegen is zeer snel en vakkundig gereinigd door Chem-dry Alfa

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wim uit: Nootdorp
 
10-04-2015
10,0
Ja, ik beveel dit aan

Totaal oordeel10
Snelheid/Levertijd10
Resultaat10
Informatie voorziening10
Afspraak nakomen10
Kennis & vakmanschap10
Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)10
Personeel10
Prijs / Kwaliteit verhouding10
Communicatie10

Aanbeveling: ja
Ik beoordeel als: Consument
Waar kent u ons van? Internet
Ervaring:
Wij waren eigenlijk volgens onze MeerJaren OnderhoudsPlanning (MJOP)van onze VvE toe aan nieuwe 
vloerbedekking voor de algemene ruimten.
Gezien het tapijt nog in prima staat is, maar op sommige plaatsen behoorlijk vervuilt is besloten dit te laten reinigen. 
Het resultaat ziet er perfect uit. Afwachten of dit voorlopig zo blijft.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alex uit: Utrecht
 
07-04-2015
9,2
Ja, ik beveel dit aan

Totaal oordeel9
Snelheid/Levertijd9
Resultaat10
Informatie voorziening9
Afspraak nakomen9
Kennis & vakmanschap9
Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)9
Personeel10
Prijs / Kwaliteit verhouding9
Communicatie9

Aanbeveling: ja
Ik beoordeel als: Bedrijf
Waar kent u ons van? Google advertentie
Ervaring:
Afgelopen vrijdag heeft Chemdry alfa bij ons in de praktijk de linoleumvloeren gereinigd en beschermd.
Deze was 5 jaar oud en nooit behandeld.
Na de behandeling Ruikt,ziet en "voelt" de vloer weer als nieuw!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bernadette uit: Schiedam

03-04-2015
10,0
Ja, ik beveel dit aan

Totaal oordeel10
Snelheid/Levertijd10
Resultaat10
Informatie voorziening10
Afspraak nakomen10
Kennis & vakmanschap10
Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)10
Personeel10
Prijs / Kwaliteit verhouding10
Communicatie10

Aanbeveling: ja
Ik beoordeel als: Consument
Waar kent u ons van? Internet
Ervaring:
de banken zien er weer uit als nieuw, de kleur is weer helemaal zoals we de banken kochten. 

Er wordt hard door gewerkt bij je thuis, en als het water weggegooid wordt uit de stofzuiger, zie je hoeveel vuil er op deze wijze verwijderd wordt.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jolanda uit: Montfoort
 
17-03-2015
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Totaal oordeel9
Snelheid/Levertijd9
Resultaat9
Informatie voorziening9
Afspraak nakomen9
Kennis & vakmanschap9
Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)9
Personeel9
Prijs / Kwaliteit verhouding9
Communicatie9

Aanbeveling: ja
Ik beoordeel als: Consument
Waar kent u ons van? Internet
Ervaring:
Niets op aan te merken. Betrouwbaar bedrijf die beloofde kwaliteit ook daadwerkelijk levert

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Huub en Annegret uit: Alphen a/d Rijn
 
08-03-2015
9,4
Ja, ik beveel dit aan

Totaal oordeel9
Snelheid/Levertijd9
Resultaat9
Informatie voorziening9
Afspraak nakomen10
Kennis & vakmanschap10
Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)9
Personeel10
Prijs / Kwaliteit verhouding9
Communicatie10

Aanbeveling: ja
Ik beoordeel als: Consument
Waar kent u ons van? Mond tot mond reclame
Ervaring:
Al 3 maal gebruik gemaakt van de diensten en......met veel plezier en prima resultaat. Ook onze vrienden die wij bij jullie hebben geïntroduceerd zijn altijd erg tevreden geweest. Veel succes gewenst met jullie bedrijf, Huub.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Piet uit: Rotterdam
 
07-03-2015
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Totaal oordeel9
Snelheid/Levertijd8
Resultaat9
Informatie voorziening8
Afspraak nakomen10
Kennis & vakmanschap10
Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)9
Personeel9
Prijs / Kwaliteit verhouding8
Communicatie10

Aanbeveling: ja
Ik beoordeel als: Bedrijf
Waar kent u ons van? Google advertentie
Ervaring:
Onze bureaustoelen en linoleumvloer in de kantine worden nu al 6 jaar 1 keer per jaar behandeld door Chem-Dry Alfa.
Het resultaat is elke keer weer boven verwachting en de levensduur van onze stoelen en vloer word ook verlengd met dit onderhoud.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------P. uit: Utrecht

 
24-02-2015
9,4
Ja, ik beveel dit aan

Totaal oordeel10
Snelheid/Levertijd9
Resultaat10
Informatie voorziening9
Afspraak nakomen9
Kennis & vakmanschap9
Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)9
Personeel10
Prijs / Kwaliteit verhouding9
Communicatie10

Aanbeveling: ja
Ik beoordeel als: Consument
Waar kent u ons van? Google advertentie
Ervaring:
Onze grindvloer laten reinigen door Chemdry-Alfa.
Is weer als nieuw geworden, we wisten niet dat hij zo vuil was!
Super bedankt Chemdry en we gaan het nu elke 2 jaar laten doen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Annette uit: Leiden
 
20-01-2015
10,0
Ja, ik beveel dit aan

Totaal oordeel10
Snelheid/Levertijd10
Resultaat10
Informatie voorziening10
Afspraak nakomen10
Kennis & vakmanschap10
Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)10
Personeel10
Prijs / Kwaliteit verhouding10
Communicatie10

Aanbeveling: ja
Ik beoordeel als: Consument
Waar kent u ons van? Mond tot mond reclame
Ervaring:
Na een zeer goed ervaring van mijn moeder (tapijt en stoelbekleding reinigen), mijn sofa laten reinigen. Gezien de hoge leeftijd van mijn moeder, heeft ChemdryAlfa de grote meubels zelf verschoven!

Eerlijk en vakkundig advies, stoel is weer zo goed als nieuw (ondanks de bezorgdheid dat het niet voor 100% vlekvrij zou worden). 

Goed bereikbaar, goede informatieverstrekking zowel aan de telefoon als ter plaatse. Fijn om te merken dat er nog steeds vakmensen zijn die alleen maar voor het goede resultaat gaan!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fleur uit: Utrecht
 
18-01-2015
9,4
Ja, ik beveel dit aan

Totaal oordeel10
Snelheid/Levertijd8
Resultaat10
Informatie voorziening10
Afspraak nakomen10
Kennis & vakmanschap10
Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)8
Personeel10
Prijs / Kwaliteit verhouding8
Communicatie10

Aanbeveling: ja
Ik beoordeel als: Consument
Waar kent u ons van? Internet
Ervaring:
Mijn bank is weer helemaal als nieuw nadat ik hem heb laten reinigen. Vakkundig en zeer prettig in de omgang. Morgen wordt mijn vloer gereinigd. Dan is de vloer ook weer als nieuw! Ik kan ChemDry Alfa aan iedereen aanbevelen. De kosten zijn het meer dan waard!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Marja uit: Zoetermeer
 
14-01-2015
8,9
Ja, ik beveel dit aan

Totaal oordeel9
Snelheid/Levertijd9
Resultaat10
Informatie voorziening9
Afspraak nakomen9
Kennis & vakmanschap9
Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)8
Personeel9
Prijs / Kwaliteit verhouding8
Communicatie9

Aanbeveling: ja
Ik beoordeel als: Consument
Waar kent u ons van? Google advertentie
Ervaring:
Chem-Dry alfa heeft onze siergrind vloer weer als nieuw gemaakt, als ik wist hoe het opknapte had ik dit veel eerder laten doen.
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Helene uit: Boskoop
31-10-2014
Aanbeveling: ja
Contact met onderneming: Chem-Dry Alfa
Ik wil beoordelen als: particulier
Ik ben: eerste keer klant
Positieve ervaring:
super sympathieke en vakkundige mensen.

Totaal oordeel10
Prijs9
Kwaliteit10
Afspraak nakomen9
Kennis & vakmanschap10
Snelheid/levertijd10
Betrouwbaarheid10
Communicatie10
Personeel10
Nazorg en garantie10
Gemiddelde9,8

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Angelique uit: Rotterdam
22-09-2014
Aanbeveling: ja
Contact met onderneming: Chem-Dry Alfa
Ik wil beoordelen als: particulier
Ik ben: eerste keer klant
Positieve ervaring:
Afgelopen vrijdag onze korrelvloer in de keuken en gang laten reinigen. Wordt zeer professioneel aangepakt en we waren dan ook zeker benieuwd naar het resultaat. Nou, die mag er wezen hoor! Nogmaals bedankt Jeroen voor het resultaat!
Negatieve ervaring:
NVT

Totaal oordeel9
Prijs9
Kwaliteit9
Afspraak nakomen9
Kennis & vakmanschap10
Snelheid/levertijd9
Betrouwbaarheid10
Communicatie9
Personeel10
Nazorg en garantie10
Gemiddelde9,4

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Simone uit: Capelle aan den IJssel
17-09-2014
Aanbeveling: ja
Contact met onderneming: Chem-Dry Alfa
Ik wil beoordelen als: particulier
Ik ben: eerste keer klant
Positieve ervaring:
Na een telefoontje met het verzoek om een offerte, werd ik de zelfde dag teruggebeld, en kwam dHr. Kastelein binnen een week langs om een prijsopgave te doen.
Ook demonstreerde hij op een erg smerig deel van de bank (blauw van spijkerbroeken, vet van snacks, haarlak etc.) hoe schoon mijn bank weer kon zijn.
Toegegeven, het is zeker niet gratis, maar nadat vanmorgen dHr. Jerry Verdouw mijn bankstel helemaal heeft gereinigd, vind ik de prijs alleszins erg redelijk.
Het resultaat is nu al verbluffend.
Nog even wachten tot het echt droog is, maar ik heb er zeker vertrouwen in.
Mochten er toch nog vlekken inzitten, kan ik bellen, en komt hij terug, heeft hij verzekerd.
En weet je wat; Ik geloof dat ook zeker.
Helemaal top heren.
Voor mij geen andere meubel- en vloerreinigers meer.

Totaal oordeel10
Prijs8
Kwaliteit9
Afspraak nakomen10
Kennis & vakmanschap10
Snelheid/levertijd10
Betrouwbaarheid9
Communicatie10
Personeeln.v.t.
Nazorg en garantien.v.t.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

uit: Alphen ad Rijn

17-06-2014
Aanbeveling: ja

Ik wil beoordelen als: particulier

Ik ben: vaker klant geweest


Positieve ervaring:
Zeer professioneel!! Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die de heren uitgevoerd hebben. Boven verwachting zijn de vloeren gereinigd, zowel tapijt als grindvloer. ChemDry Alfa is een aanrader. 

Totaal oordeel10
Prijs8
Kwaliteit10
Afspraak nakomen10
Kennis & vakmanschap10
Snelheid/levertijd10
Betrouwbaarheid10
Communicatie10
Personeel10
Nazorg en garantie n.v.t.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stichting DUWO uit: Delft
09-05-2014


Aanbeveling: ja
Contact met onderneming: Chem-Dry Alfa
Ik wil beoordelen als: bedrijf
Ik ben: vaker klant geweest


Positieve ervaring:
Het is zeer lastig om tegenwoordig een bedrijf in te huren dat kwaliteit levert. Als aanspreekpunt voor de facilitaire zaken binnen DUWO, werk ik al bijna 6 jaar fijn met jullie samen. Afspraken worden nagekomen en het personeel is zeer vriendelijk, denkt mee en levert kwaliteit. ChemDry ga zo door! Ik raad jullie zeker aan!

Totaal oordeel9
Prijs9
Kwaliteit10
Afspraak nakomen10
Kennis & vakmanschap10
Snelheid/levertijd10
Betrouwbaarheid10
Communicatie10
Personeel10
Nazorg en garantie10
Gemiddelde9,8

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Peter uit: Benthuizen
01-05-2014
Aanbeveling: ja

Ik wil beoordelen als: particulier
Ik ben: eerste keer klant
Positieve ervaring:
Ben zeer tevreden over de gehele benadering door personeel. Zeer hartelijk en vooral ook kundig.
Goede snelheid van werken, vlug maar zeker ook goed.

Totaal oordeel9
Prijs8
Kwaliteit9
Afspraak nakomen10
Kennis & vakmanschap9
Snelheid/levertijd10
Betrouwbaarheid9
Communicatie9
Personeel9
Nazorg en garantie n.v.t.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rob uit: Rotterdam
12-04-2014
Aanbeveling: ja
Ik wil beoordelen als: particulier
Ik ben: eerste keer klant


Positieve ervaring:
Snelle offerte en na accepteren binnen een week de opdracht uitgevoerd. Zeer goede resultaten. Kundig en vriendelijk personeel. Bank ziet er weer als nieuw uit en dat alles tegen een redelijke prijs.
Negatieve ervaring:
Eigenlijk geen negatieve ervaring

Totaal oordeel10
Prijs8
Kwaliteit10
Afspraak nakomen10
Kennis & vakmanschap10
Snelheid/levertijd10
Betrouwbaarheid10
Communicatie10
Personeel10
Nazorg en garantie n.v.t.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Johan uit: Capelle aan den IJssel

10-12-2013

Aanbeveling: ja
Ik wil beoordelen als: particulier
Ik ben: eerste keer klant


Positieve ervaring:
De afspraken werden steeds nagekomen. Na telefonisch contact werd ik teruggebeld op de afgesproken tijd. Een eerste bezoek volgde en er werd een offerte uitgebracht. Kort daarna kon al een afspraak worden gemaakt. De medewerker was keurig op tijd, ondanks de files. Hij was vriendelijk, werkte heel precies en heeft uitstekend werk afgeleverd. De meubels zijn weer als nieuw!


Totaal oordeel9
Prijs9
Kwaliteit10
Afspraak nakomen10
Kennis & vakmanschap10
Snelheid/levertijd10
Betrouwbaarheid10
Communicatie10
Personeel10
Nazorg en garantie9
Gemiddelde9,7

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tanya uit: Zoetermeer

02-12-2013

Aanbeveling: ja
Contact met onderneming: Chem-Dry Alfa
Ik wil beoordelen als: particulier
Ik ben: vaker klant geweest


Positieve ervaring:
Ik heb mijn tapijt op de 1e verdieping + plavuizen vloer op de begane grond laten reinigen. Er werd moeite gedaan om alles op een dag te plannen dat was een plus. De deskundigheid bleek uit de gesprekken die ik had. Alles is naar wens en tevredenheid gereinigd.


Totaal oordeel8
Prijs8
Kwaliteit8
Afspraak nakomen8
Kennis & vakmanschap8
Snelheid/levertijd8
Betrouwbaarheid8
Communicatie8
Personeel8
Nazorg en garantie8
Gemiddelde8,0

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mw. uit: Aphen aan den Rijn

25-11-2013

Aanbeveling: ja
Contact met onderneming: Chem-Dry Alfa
Ik wil beoordelen als: particulier
Ik ben: eerste keer klant


Positieve ervaring:
Ik ben zeer blij met mijn gereinigde tapijt, het is weer als nieuw en kan weer jaren mee. het resultaat heeft mij verrast.
 De mensen van ChemDry hebben prima werk geleverd.
 Ik kan ChemDry warm aanbevelen.


Totaal oordeel9
Prijs9
Kwaliteit9
Afspraak nakomen9
Kennis & vakmanschap9
Snelheid/levertijd9
Betrouwbaarheid9
Communicatie9
Personeel9
Nazorg en garantie9
Gemiddelde9,0

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

P.A. uit: De Bilt

11-10-2013
Aanbeveling: ja
Contact met onderneming: Chem-Dry Alfa
Ik wil beoordelen als: particulier
Ik ben: eerste keer klant


Positieve ervaring:
Zeer klantvriendelijke en deskundige benadering. Tijdens het vrijblijvend bezoek ter beoordeling van de mogelijkheden is er direct een offerte gemaakt. Planning en uitvoering van de opdracht was zeer professioneel. De grap bij oplevering "het is niet gelukt dus we hebben maar nieuwe gelegd" was zeer op z'n plaats. Het tapijt ziet er echt uit als nieuw!


Totaal oordeel9
Prijs8
Kwaliteit10
Afspraak nakomen9
Kennis & vakmanschap9
Snelheid/levertijd9
Betrouwbaarheid9
Communicatie9
Personeel9
Nazorg en garantien.v.t.
Gemiddelde9,0

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   Ria uit: Zwammerdam

30-08-2013
Contact met onderneming: Chem-Dry Alfa
Ik wil beoordelen als: particulier
Ik ben: eerste keer klant


Positieve ervaring:
Een prettig intake gesprek en een goed advies.
Zowel over het reinigen van de marmeren vloer als het meubilair en de vloerbedekking zijn we zeer tevreden. Het resultaat is fantastisch.
Personeel is zeer vakkundig en zij leveren goed werk af. Dat vinden we heel belangrijk maar daarnaast waarderen we het ook heel erg dat ze netjes werken, prettig communiceren en heel plezierig in de omgang zijn.


Totaal oordeel9
Prijs8
Kwaliteit9
Afspraak nakomen10
Kennis & vakmanschap9
Snelheid/levertijd10
Betrouwbaarheid10
Communicatie9
Personeel9

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

S. uit: Gouda

23-08-2013
Contact met onderneming: Chem-Dry Alfa
Ik wil beoordelen als: particulier
Ik ben: eerste keer klant


Positieve ervaring:
Onze woongrindvloer was na 10 jaar intensief gebruik, vuil en vol vlekken. Wij dachten al aan een nieuwe vloer maar de mensen van ChemDry Alfa beloofden ons een goed resultaat na reiniging.
Zij hebben hun belofte meer dan waar gemaakt. Onze vloer is weer als nieuw! En voor relatief lage kosten. Chapeau!


Totaal oordeel9
Prijs9
Kwaliteit9
Afspraak nakomen9
Kennis & vakmanschap9
Snelheid/levertijd10
Betrouwbaarheid10
Communicatie10
Personeel10
Nazorg en garantie9
Gemiddelde9,4

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Basisschool uit: Den Haag

07-08-2013
Aanbeveling: ja


Contact met onderneming: Chem-Dry Alfa
Ik wil beoordelen als: bedrijf
Ik ben: eerste keer klant


Positieve ervaring:
Alle vergaderstoelen zien er weer als nieuw uit. De zwarte bekleding is zeer schoon en behandeld met een vlekwerend middel. De mensen van ChemDry zijn vakkundig, komen afspraken na en leveren een prachtig resultaat af. Wij zijn erg tevreden en heel blij met het resultaat!


Totaal oordeel9
Prijs8
Kwaliteit9
Afspraak nakomen9
Kennis & vakmanschap9
Snelheid/levertijd10
Betrouwbaarheid10
Communicatie10
Personeel10
Nazorg en garantien.v.t.
Gemiddelde9,3

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

P uit: Stolwijk 27-05-2013


Contact met onderneming: Chem-Dry Alfa
Ik wil beoordelen als: particulier
Ik ben: eerste keer klant


Positieve ervaring:
Ik ben blij dat we de tip kregen over Chem-Dry!
De lichtgekleurde vloerbedekking, stoel en hoekbank zijn als nieuw geworden.(zelfs "de erge hardnekkige vlekken" zijn verdwenen)
De bovenverdieping en zolder ook meteen op laten meten om vloerbedekking te laten reinigen..Ik kan het iedereen aanraden!
Top!!..Bedankt mannen van Chem-Dry!!..

Totaal oordeel9
Prijs9
Kwaliteit10
Afspraak nakomen10
Kennis & vakmanschap10
Snelheid/levertijd10
Betrouwbaarheid10
Communicatie10
Personeel10
Nazorg en garantie10
Gemiddelde9,8

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Olympia Uitzendbureau uit: Houten

17-05-2013
Aanbeveling: ja


Contact met onderneming: Chem-Dry Alfa
Ik wil beoordelen als: bedrijf
Ik ben: vaker klant geweest


Positieve ervaring:
De mannen doen hun werk echt heel goed. Ze hebben tijd voor een praatje en ze stralen plezier uit. Zeer positief!

Totaal oordeel9
Prijsn.v.t.
Kwaliteit9
Afspraak nakomen9
Kennis & vakmanschap9
Snelheid/levertijd9
Betrouwbaarheid9
Communicatie9
Personeel9
Nazorg en garantie7
Gemiddelde8,8

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ria uit: Nieuwerkerk a/d IJssel

17-04-2013

Aanbeveling: ja
Positieve ervaring:
We zijn dik tevreden! En wat ons verbaasde dat de prijs in 6 jaar NIET veranderd/verhoogd is!

Totaal oordeel10
Prijs10
Kwaliteit10
Afspraak nakomen10
Kennis & vakmanschap10
Snelheid/levertijd10
Betrouwbaarheid10
Communicatie10
Personeel10
Nazorg en garantie10
Gemiddelde10,0

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

H. uit: Maarssen

19-03-2013

Aanbeveling: ja


Contact met onderneming: Chem-Dry Alfa
Ik wil beoordelen als: particulier
Ik ben: vaker klant geweest


Positieve ervaring:
Afspraken prima nagekomen. Medewerker had/heeft verstand van zaken en gaf bruikbare tips.
Fantastisch werk verricht.
Wij zijn er erg blij mee

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Claudia

22-02-2013
Aanbeveling: ja
Contact met onderneming: Chem-Dry Alfa
Ik wil beoordelen als: particulier
Ik ben: eerste keer klant


Positieve ervaring:
Goede informatie vooraf, goede service, betaalbaar, onze karpetten waren zelfs eerder terug dan verwacht en zien er weer als nieuw uit. Volgende keer kies ik zeker weer voor ChemDry Alfa, TOP!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

J uit: Vleuten

17-02-2013
Aanbeveling: ja

Contact met onderneming: Chem-Dry Alfa
Ik wil beoordelen als: particulier
Ik ben: eerste keer klant


Positieve ervaring:
Bankstel, ruim 5 jaar oud, is weer schoon. Grijze waas, vet en vlekken zijn helemaal weg. En dat allemaal in ca. 3 uur (en daarna 24 uur opdrogen). Fijn dat het allemaal thuis kon gebeuren. Ook een bijzonder prettige medewerker.
Negatieve ervaring:
Geen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Manon uit: Vleuten

13-02-2013

Aanbeveling: ja


Positieve ervaring:
Chemdry Alfa heeft bij ons de Castello (portugese tegels) vloer gereinigd en gepolijst. De vloer is mooier dan ooit geworden!
Erg prettige communicatie en betrokken medewerker. Dank jullie wel.
Manon

 

     Bel voor een vrijblijvende offerte of informatie over onze diensten

Gouda 0800-0348 (gratis) Alphen a/d Rijn 0800-0348 (gratis) 

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw vraag. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.

* = verplicht

 

Bankstel reinigen

 

 

Vloerbedekking reinigen

Mobiele versie weergeven Desktop versie weergeven
Onze klanten beoordelen Chem-Dry Alfa gemiddeld met een 9,3 op basis van 62 beoordelingen.