Chem-Dry Alfa is werkzaam in de provincie Utrecht en Zuid-Holland

 

Telefoon 0800-0348 (gratis)

Mail: Info@chemdryalfa.nl

Gietvloer Reinigen en Beschermen

Gietvloeren liggen veelal in woonruimtes en kantoorpanden. Door het gebruik van de vloer, komt er natuurlijk vervuiling op en komen er beschadigingen in. Dan wordt het tijd om je gietvloer intensief te laten reinigen om vuil, vlekken en beschadigingen weg te werken. 

Hiervoor bent u bij Chem-Dry Alfa aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het onderhoud van gietvloeren. Wij zijn voornamelijk actief op de zakelijke markt. We komen graag geheel vrijblijvend langs voor een beoordeling en offerte op maat. 

Gietvloer Beschermen

Om je vloer weer een strakke en mooie uitstraling te geven, is regelmatig onderhoud aan te raden. Een gietvloer heeft een twee component toplaag. Het komt regelmatig voor dat deze toplaag van de gietvloer gereinigd of bijgewerkt moet worden. Uw gietvloer krijgt zijn oorspronkelijke uitstraling weer terug. Ook is het mogelijk om de vloer een geheel nieuwe kleur te geven!

Chem-Dry Alfa Reinigd en beschermd Gietvloeren voornamelijk op de zakelijke markt

Bel 0800-0348 (gratis)   Mail: Info@chemdryalfa.nl voor meer informatie over ons bedrijf. Of vul onderstaand contactformulier in voor een gratis vrijblijvende offerte of Demonstratie!

 

* = verplicht