Chem-Dry Alfa is werkzaam in de provincie Utrecht en Zuid-Holland

 

Telefoon 0800-0348 (gratis)

Mail: Info@chemdryalfa.nl

Gietvloer Reinigen en Beschermen

Gietvloeren liggen veelal in woonruimtes en kantoorpanden. Door het gebruik van de vloer, komt er natuurlijk vervuiling op en komen er beschadigingen in. Dan wordt het tijd om je gietvloer intensief te laten reinigen om vuil, vlekken en beschadigingen weg te werken. 

Hiervoor bent u bij Chem-Dry Alfa aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het onderhoud van gietvloeren. Wij zijn voornamelijk actief op de zakelijke markt. We komen graag geheel vrijblijvend langs voor een beoordeling en offerte op maat. 

Gietvloer Beschermen

Periodiek onderhoud van Gietvloeren

Standaard zijn Gietvloeren normaal gesproken voorzien van een polyurethaan (PU) beschermlaag. Bij onderhoud kunnen wij als het nodig is een nieuwe of extra laag PU aanbrengen, zodat de vloer weer goed beschermd is tegen vocht en beschadigingen. 

 

Bel 0800-0348 (gratis)   Mail: Info@chemdryalfa.nl voor meer informatie over ons bedrijf. Of vul onderstaand contactformulier in voor een gratis vrijblijvende offerte of Demonstratie!

 

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw vraag. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.

* = verplicht