Chem-Dry Alfa is werkzaam in de provincie Utrecht en Zuid-Holland

 

Telefoon 0800-0348 (gratis)

Mail: Info@chemdryalfa.nl

Tapijt reinigen bedrijven

Zakelijk uw tapijt reinigen

U krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken op uw bezoekers. Het eerste dat ze zien is de entree en het tapijt. Een schoon en fris tapijt geeft direct een positieve indruk op uw bezoeker. Chem-Dry Alfa heeft een ruime ervaring in het onderhoud van projecttapijt, tapijttegels en entreematten in kantoren, horecagelegenheden, overheidsgebouwen, banken en vele andere representatieve ruimtes. Voor alle situaties, van onderhoudsreiniging tot en met de meest intensieve dieptereiniging, biedt Chem-Dry Alfa u de beste methode.

Pluspunten van een professionele reiniging

Het regelmatig professioneel laten reinigen van het tapijt in uw bedrijfspand levert u een aantal grote voordelen op. Deze voordelen zijn als volgt in te delen:

Representatief
Schone vloerbedekking vormt een positief visitekaartje voor uw bedrijf. Zeker met de tegenwoordige “kantoortuinen” is het van belang om het tapijt regelmatig te reinigen. Door het open karakter zullen looppaden en vlekken eerder opvallen.

Kosten besparend
Een gedegen onderhoudsplan met regelmatige reiniging en bescherming van uw vloerbedekking zorgt ervoor dat het in goede staat blijft en langer meegaat. Hierdoor hoeft u geen forse investering te doen in het vervangen van uw tapijt.

Productiviteit
Regelmatig het tapijt professioneel laten reinigen helpt bij het verkrijgen van een beter binnenklimaat. Doordat de luchtkwaliteit verbetert, zal de arbeidsproductiviteit stijgen. Uw medewerkers voelen zich prettiger en er zal minder ziekteverzuim zijn.


Voordelen van Chem-Dry Alfa

Zaken doen met de grootste tapijtreiniger in Nederland levert u voordeel op:

  • Op basis van persoonlijk advies de beste reinigingsmethode voor uw situatie

  • De ruimtes snel weer gebruiksklaar, dus geen verstoring van de arbeidsprocessen

  • Zoveel mogelijk gebruik van duurzame en niet milieubelastende middelen

  • Uw Chem-Dry specialist levert een totaalpakket, dus one stop shopping voor uw vloeronderhoud.

Chem-Dry Alfa reinigt Tapijt voor zowel bedrijven als particulieren

Bel: 0800-0348 (gratis) Mail: Info@chemdryalfa.nl voor meer informatie over ons bedrijf. Of vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende  offerte of Demonstratie!

* = verplicht

Tapijt schoonmakenTapijtreinigingTapijt reinigenTapijtreinigingTapijt schoonmaken