Chem-Dry Alfa is gevestigd in:

 

Gouda,

Tel. 0800-0348 (gratis)

 

Alphen aan den Rijn,

Tel. 0800-0348 (gratis)

Tegelvloer Reinigen

Het schoonmaken van uw tegelvloer

Er zijn veel verschillende soorten tegelvloeren Het ene materiaal laat zich wat makkelijker door u onderhouden als het andere maar iedere vloer is regelmatig toe aan een grondige onderhoudsbeurt.

In de loop van de tijd hoopt het vuil zich op en ook restanten van schoonmaakmiddelen stapelen zich op. Hierdoor vormd er een laagje over de vloer van zeep en vuil die zelf met dweilen niet meer te verwijderen is en juist vervuiling aantrekt.

Onze specialistische diepte reiniging levert weer een mooie vloer met schone voegen. Wij halen het vuil weg wat in al die tijd is opgebouwd. Men hoeft niet langer zelf uren te schrobben om lastige “vettige” plekken en andere vervuiling weg te halen. Chemdry Alfa zorgt voor een echte schone vloer

Reinigen van tegels en voegen

Voor het reinigen van de vloer gebruiken wij de professionele Tile&Stone machine. Hierdoor word het vuil tot diep in de poriën verwijderd. De krachtige werking van het onder hoge druk geïnjecteerde water vindt plaats binnen een volledige afgesloten kap. Maakt u zich geen zorgen over het opspattend water, dit zal niet gebeuren.

De gereinigde tegelvloer is meteen weer beloopbaar en wij zetten zelf het wat zwaardere meubilair weer terug op hun plek.

 

Chem-Dry Alfa behandelt  tegelvloeren voor zowel bedrijven als particulieren.
Bel gratis 0800-0348 voor meer informatie over ons bedrijf.

 Of vul onderstaand contactformulier in voor een gratis vrijblijvende 

offerte of Demonstratie!

 

* = verplicht