Chem-Dry Alfa is werkzaam in de provincie Utrecht en Zuid-Holland

 

Telefoon 0800-0348 (gratis)

Mail: Info@chemdryalfa.nl

Tapijtreiniging

Tapijt geeft uw leef- of werkomgeving een warme uitstraling. Om zo lang mogelijk van uw tapijt te kunnen genieten, is het belangrijk uw tapijt goed te onderhouden. Chem-Dry Alfa heeft perfecte technieken voor het reinigen van tapijt. Bovendien heeft een gezond binnenmilieu een positief effect op gezondheid en welzijn van de mensen in dat binnenmilieu. Onderzoek toont aan dat de dieptereinigingsmethode van Chem-Dry de luchtkwaliteit in een ruimte sterk verbetert. Chem-Dry gebruikt weinig vocht en gaat zo de ontwikkeling van bacteriën tegen.


Schoon genoeg van vuil tapijt?


Bij Chem-Dry Alfa geloven wij in duurzaamheid en daarom bieden wij een duurzame oplossing voor tapijt- en meubelreiniging. Veel van onze producten dragen het Green Label Certificate. The Natural bestaat uit natuurlijke ingrediënten en is daardoor veilig voor mens en dier. Belangrijk is ook dat wij gebruik maken van slechts één vijfde van de hoeveelheid water tijdens ons reinigingsproces. Dit in tegenstelling tot stoomreinigers met buitensporig gebruik van water en chemicaliën.


Uw tapijt blijft langer schoon


Chem-Dry Alfa maakt niet alleen uw tapijt grondiger schoon, we brengen ook een nieuwe beschermlaag aan. Zo houdt u uw tapijt langer in uitstekende staat. Waar bij andere reinigingsmethoden achterblijvende zeep- of poederresten als een magneet nieuw vuil aantrekken, is dit bij Chem-Dry niet het geval. Er komt namelijk geen zeep of poeder aan te pas. Nieuwe vervuiling blijft langer uit, waardoor reiniging minder vaak nodig is. 

 

Chem-Dry Alfa werkt voor zowel bedrijven als particulieren.
Bel 0800-0348 (gratis) of Mail: Info@chemdryalfa.nl voor meer informatie over ons bedrijf.

 Of vul onderstaand contactformulier in voor een gratis vrijblijvende 

offerte of Demonstratie!

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw vraag. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.

* = verplicht