Chem-Dry Alfa is werkzaam in de provincie Utrecht en Zuid-Holland

 

Telefoon 0800-0348 (gratis)

Mail: Info@chemdryalfa.nl

Grindvloer reinigen

 

Een grindvloer bestaat in allerlei kleuren en maten. Een grindvloer neemt door zijn structuur goed de omgevingstemperatuur op en houdt deze langdurig vast. Het is wel belangrijk om de vloer goed te onderhouden en te reinigen. Een schone siergrindvloer heeft een schitterende uitstraling. Lange tijd kunt u het onderhoud van uw grindvloer uitvoeren met een waterzuiger om ongelukjes te verhelpen. Daarnaast is het aan te raden om periodiek een professionele dieptereiniging uit te voeren.

 

Reinigingsmethode Grindvloeren

Wij bieden voor u de juiste manier voor het reinigen van uw grindvloer. Voor het reinigen gebruiken wij de professionele Tile&Stone machine. Hierdoor worden de vlekken intensief verwijderd. De krachtige werking van het onder hoge druk geïnjecteerde water vindt plaats binnen een volledige afgesloten kap. Maakt u zich geen zorgen over het opspattend water, dit zal niet gebeuren.

De gereinigde grindvloer is meteen weer beloopbaar en wij zetten zelf het wat zwaardere meubilair weer terug op hun plek.

 

Grindvloer reinigen, Het resultaat

Wij gebruiken zo min mogelijk reinigingsvloeistoffen. Zo blijven er geen zeepresten achter in de Siergrindvloer. Als wij eenmaal de vloer hebben gereinigd, leveren wij deze droog aan.  Uw vloer is meteen weer beloopbaar en in gebruik te nemen.

Chem-Dry Alfa reinigt Grindvloeren voor zowel bedrijven als particulieren.
Bel 0800-0348 (gratis)  Mail: Info@chemdryalfa.nl voor meer informatie over ons bedrijf.

 Of vul onderstaand contactformulier in voor een gratis vrijblijvende 

offerte of Demonstratie!

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw vraag. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.

* = verplicht