Chem-Dry Alfa is werkzaam in de provincie Utrecht en Zuid-Holland

 

Telefoon 0800-0348 (gratis)

Mail: Info@chemdryalfa.nl

Grindvloer reinigen

Krachtig en effectief vlekken verwijderen

Wij bieden voor u de juiste manier voor het reinigen van uw grindvloer. Voor het reinigen gebruiken wij de professionele Tile&Stone machine. Hierdoor worden de vlekken intensief verwijderd. De krachtige werking van het onder hoge druk geïnjecteerde water vindt plaats binnen een volledige afgesloten kap. Maakt u zich geen zorgen over het opspattend water, dit zal niet gebeuren.

Reinigingsmethode Grindvloeren

De gereinigde grindvloer is meteen weer beloopbaar en wij zetten zelf het wat zwaardere meubilair weer terug op hun plek.

Grindvloer reinigen, Het resultaat

Wij gebruiken zo min mogelijk reinigingsvloeistoffen. Zo blijven er geen zeepresten achter in de Siergrindvloer. Als wij eenmaal de vloer hebben gereinigd, leveren wij deze droog aan.  Uw vloer is meteen weer beloopbaar en in gebruik te nemen.

Chem-Dry Alfa reinigt Grindvloeren voor zowel bedrijven als particulieren

Bel 0800-0348 (gratis)  Mail: Info@chemdryalfa.nl voor meer informatie over ons bedrijf. Of vul onderstaand contactformulier in voor een gratis vrijblijvende offerte of Demonstratie!

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw vraag. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.

* = verplicht